петък, 7 октомври 2011 г.

За човешките таланти

     Кой ли би инвестирал в тези младежи през 70/80-те години на миналия век? И колко ли изобщо би инвестирал някой, ако не знае нищо за юношата бледен, на първия ред, вляво?
Да се говори за важността на човешките ресурси е модерно, дори вече си има още по-модерен термин: "човешките таланти".
     Но колко хора познаваме, които не само "говорят", а и на практика са способни да мотивират човешките ресурси и помагат на хората във фирмата да израстват, а с тях да  растат и фирмите ни? Колко от тях притежават безпогрешно ноу-хау за откриване на човешките таланти и тяхното развитие, за да бъдат по продуктивни, а с тях и фирмите ни да стават по-рентабилни? На пръсти се броят тези, които на всичко отгоре притежават и уникалната харизма да бъдат лидери, от които можем да получим познанието как самите ние да го правим и да развиваме лидери в своите собствени фирми.
     Един такъв човек ще срешнат бизнес лидерите и предприемачите, които ще вземат участие в семинара на Паоло Руджери във Варна на тема "Новите лидери в бизнеса" на 28-ми октомври 2011г. Срещата ще бъде много интересна и плодотворна и, доколкото познавам Паоло, силно зареждаща с ентусиазъм за постигане на предприемаческите ни цели.
Заряд от онзи ентусиазъм, който е бил необходим на бледия юноша от снимката, за да постигне една цел, наречена Майкрософт...

Няма коментари:

Публикуване на коментар